fredag 27. juli 2007

Baksetet

Baksetet er ikke noe blivende sted. Baksetet er liksom litt sånn som kjellerstuen. Det store andrevalget. Altså, ikke der man ville oppholdt seg om man fikk velge fra øverste hylle. Ikke sant. Ant øverste hylle kan man vel si, selv om det er det jo ingen som sier. Baksetet seiler inn som en suveren 2.plass. Like bak forsetet. En mager trøst sier kanskje du. Enig sier jeg.

Ta plass og lukk dørene

6 kommentarer:

Anonym sa...

Ska sei meg enige med deg, men vil åg sei at det baksetet på bildet såg ikkje så verst ut altså!!!! =)
#Kjersti#

Anonym sa...

Jeg kjører helst.

Torstein sa...

Jeg vil gjerne slå et slag for baksetet. Hos meg står det ikke noe særlig tilbake for forsetet. Siden jeg ennå ikke har fått meg lappen, er på en måte den plassen utelukket, hvis jeg ikke øvlseskjører da.
Og når jeg sitter ved sjåførens side, føler jeg litt at jeg har en oppgave i å hjelpe sjåføren til å være våken. Og den oppgaven klarer jeg ikke alltid like bra, siden jeg har en lei tendens til å sovne i bil.

Samtidig ser jeg jo verdien av å ha en litt bedre oversikt over det som er utenfor bilens fire(eller no) vegger. I hvertfall hvis man er på ferietur. Også kan man jo muligens få være med litt i radio/cdvalg. Men er generelt folk så begeistret for forsetet, er ikke jeg vanskelig å be for å vike til baksetet.

... sa...

Det kan være ganske gøy å sitte i baksetet skal eg si deg - det kommer vel egentlig mest an på kem du må sitte der med.. ja, om du e så heldig at du slipper å sitte alene der bak, da. Det er bare i baksetet du kan leke "dytte-hverandre-i-svingene"-leken, eller danse "disco". Ja, eg snakker av erfaring!

Anonym sa...

De kan du jo forsåvidt også leike i framsetet, sjøl om nok alle ikkje blir like happy..

Framsetet e absolutt å foretrekke, kjellerstue også.

Anonym sa...

Jeg ser deg jo aldri lenger!