torsdag 10. mai 2007

Etterspill

Nå har eg gjort det igjen. Med fare for å gjenta meg sjøl; eg har drukke kaffi. Og eg lere visst aldri. Eller. Eg gjør jo det. Men, oh so sweet sweet coffee... Så får eg heller ligga her og ergra meg i seine nattestimer. Eg e ganske grei fordetom. Korttenkt. Ja. Men eg e ikkje forferdelig av den grunn.

Eg ser jo at det e ein ein svakhet å var korttenkt. For all del. Men kor lenge ska eg straffast for å var tankelaus? Ska korttenktheten bli min bane? Ska koffeinen forgifta meg resten av livet?!

Eg e vel bare ein skarve hedosnist, som has to learn the hard way.

Det betyr ikkje at eg e ein fæl person. Så gi meg ein nye sjanse.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Blame it on your youth:-)

Torkild sa...

Hmm.. Min teori om den greia med kaffe/søvn er at det er litt psykisk.. Bestem deg for at det ikke har noe å si å drikke kaffe på kveldstid, og vips du sovner lett som en plett! Ellers vil jeg påstå at 00.53 ikke er i de seine nattetimer,derimot er det de tidlige nattetimer, og kanskje, hvis du holdt deg oppe og ikke la deg før, si 03.53 istedet ville også søvnproblemene forsvinne, til tross for kaffeinntaket.. Tenker jeg da..

Anonym sa...

Takk for respons. Eg har svar.

Eg skylde lett på my youth. Tross alt. Eg e jo ung og dum. Jaffal ung.

Så vil eg sei at der e någe gale med klokkå, for eg la det ut hal 3. Og då har det blitt seint nok for meg. Og grunnen te at eg skylde på kaffien, e at eg i utgangspunktet ikkje skjønne koffer eg ikkje sovne. fatte? eg ligge jo der og lure. Og så slår det meg. Kaffi.

Men teori tas alltid imot med takk. Eg lige teori.

... sa...

Ja, kaffe E skumle greier altså!! Eg fikk ikkje sove i natt. Klokken halv tre stod eg opp igjen for å bli skikkelig trøtt.. Men det var vel andre grunner enn kaffien igår egentlig.. Men kaffe E skumle greier likevel!

... sa...

Ps. Dum e du iallfall ikkje!! :)

Torkild sa...

Høh..
Der lå jeg oppe til fire før jeg sovna..
Tar tilbake alt..