tirsdag 6. mars 2007

Der e ein del snakk om bryllup i Dalsbergstien nu for tiden. Det e ikkje te å stikka under ein stol. Bryllup e veldig bra altså, vel og bra, men eg føle jo ein viss trang te å markera meg eg og då. Og siden eg ikkje har någe bryllup å skilta med, ska eg få meg ein schäfer. Ein hund rett og slett. Alle gode historier eg har hørt inneholde før eller seinare ein hund som komme inn og oppføre seg rart. Så her, mine damer og herrer: Eg ska få meg ein hund. For historiens skyld. Eg ska jaffal vurdera å få meg hund. Kanskje.

10 kommentarer:

Ole A sa...

lykke til med vurderingen, kanskje.. hold oss oppdatert.

Torstein sa...

Bør tenkes grundig igjennom dette. Men er jo greit å ha noe å gruble over, når andre har sine ting.

Torkild sa...

Ikke få deg en schäfer.. Få deg en snill hund istedet, en som ikke er så stor kanskje? Dessuten kan jeg meddele at hunder lukter skikkelig fælt og bør oppbevares ute.. Men det er min mening da...

eirik sa...

Du kan evt bare kjøpe deg pepperspray! De sier at det også er en bra ting for å beskytte seg i denne voldtektsplagede byen. Men, hund er koseligere, det er klart.

Anonym sa...

Takk altså. For innspel ang. hunde-saken. Eg kan jo meddela at viss eg ska ha meg hund så blir det schäfer. Ska ikkje ha någe tulle-hund.

Sånn ellers e eg jo forsåvidt enig i at hundar lukte drit og sleve, også e eg ganske redde di. Så det blir nok ikkje hund. Jaffal ikkje i første omgang. Det av bare någe eg sa for å tøffa meg. Typisk.

Ole A sa...

Godt å høre at det ikke blir en sånn tulle-hund som er så populære for tiden..
En av naboene her har en sånn. Den bjeffer og står i, men jeg er ikke overbevist om at den har så mye å backe det opp med.

Anonym sa...

Arnhild. Denna posten gleda me voldsomt, og for et flott bilde!

Ja, de e rekti at hunder sikler, tygger, graver og virrer rundt uten mål og meining.
Allikavel: Ein hund e trofast mot folka sine, positiv og bekymringslaus, ser gleden i de enkle ting og har alltid tid. Hunden e generellt fornøyd me tilværelsen.

Anonym sa...

eg kan isje aent enn å kasta meg inn i denne hundedebatten - en debatt itte mitt hjerta om du spør meg om det, ja kanskje spør du isje, men eg seie det ligavel. eg har ein tullehund, hvis eg ska bruga den terminologien så dåkker bruge. men tullehunder e menneskets beste venn, eg seie det bare, de e det altså. isje sleve hu eller lukte vondt, og siden nesten isje hørre lenger og fryktelig redde for det mesta så bjeffe hu isje heller. hu e bare der og e skjønne og sjarmerende og får oss te å le og gå på tur. eg syns kanskje nesten heller at eg ska skaffa meg en hund t eg, istedenfor en mann, de e jo må lettere å dressere og. ja, eg tror eg har bestemt meg for det. det blir hund og isje mann.. eller kanskje bare ein cola...:) tror isje eg komme lenger i kveld i hvertfall...

Hilde sa...

Arnhild, du er morsom!

Anonym sa...

Lettere å holde en hund i band enn en mann...