mandag 30. mars 2009

rekord

Jeg skriver rett og slett for å slå min egen rekord. Personlig rekord. På bloggeinnleggfronten. Bare sjekk arkivet. Mars 2009 er sørenmeg den måneden med flest innlegg ever. Hvis vi regner med rekordinnlegget da. Og det gjør vi selvfølgelig. Vi er ikke akkurat vanskelige heller her inne på bloggen. Nei tvert imot. Vi er rause. Så gratuerer til meg selv, klapp på skulderen får jeg, og heder og ære. Men hva skal det så bety at bloggen har hatt denne renessansen? Jeg vet ikke. Men det ser ut for at jeg har fått et betydelig eksponeringsbehov i det siste. Jeg vet ikke hva det skal bety heller. Men en ting vet jeg. Og det er at jeg skriver bacheloroppgave, og plutselig har tid til allverdens.

8 kommentarer:

Eileen sa...

All heder og ære til deg fordi du er verdens morsomste og mest underfundige blogger. Jeg digger deg!:-)

Eileen sa...

En ting til...er det ikke litt diskriminerende at ved siden av linjen der du skal skrive inn den "kryptiske" koden er det bilde av en rullestol..akkurat som om mennesker i rullestol trenger en ekstra bruksanvisning....Makan!

Arnhild sa...

Takk Eileen. Det var særs hyggelig sagt synes jeg. Angående den rullestolen så har du absolutt et poeng. Pluss at du får poeng for å ha påpekt det. Vi sier at du får to poeng for den observasjonen. M+

Torstein sa...

Dette er rett og slett imponerende! 12 bloggeinnlegg på én måned!! Bra jobba, Arnhild!
Det har sikkert å gjøre med bacheloroppgaven, ja. Nå er du lissom allikevel i siget med skrivingen. Også tror jeg du har behov for å skrive om noe helt annet for en liten stund, og da er denne bloggen perfekt.
Du kan lett rekke et par innlegg til før mars er omme...

Benedikt sa...

en god rekord! hva er rekorden din på antall komentarer på et innlegg da? jeg trur jeg har 13 ! slå den du... artig å lese mange underfundige (for å stjele noen andres uttrykk les: over) innlegg

Arnhild sa...

Jeg har også rekord på 13 komentarer! Tror jeg. Jeg slår deg jo ikke da. Det blir uavgjort, rett og slett. Begge får poeng. Du kan jo prøve å ta opp kampen, men da må du OPPDATERE!:)

Torstein sa...

Har du slått deg til ro med rekorden nå? Ferie i april lissom? Eller har det noe med bacheloroppgava å gjøre? Eller har du begynt å sovne lettere om kvelden..?

Arnhild sa...

Dette var mange spørsmål Torstein. Mange og gode. For å gjøre det enkelt svarer jeg nei på alle. Kanskje litt usympatisk, men egentlig ganske virkelighetsnært, så da får det vel gå. For denne gang.