lørdag 9. februar 2008

Jeg skjonner jo at det a kalle denne bloggen en reiseblogg er a ta hardt i. Jeg er visst ikke den bloggeren jeg en gang var, og reisebloggen ser ut til a vare blandt di kjipeste av sitt slag. Hm. Men for a klamre meg fast til min forhenvarende bloggekarriare (eller noe), kommer det herved en oppdatering.

Livet i Chile viser seg a vare veldig bra. Jeg kan jo ikke akkurat tale for chilenerene da, men som norsk uvitende spanskstudent i Santiago vil jeg si at dette er et bra sted. Dagene gar sykt fort fordi vi er pa skolen heeeele dagen. Jeg som trodde at tiden som gramatikk-offer og analysering av setninger var over... Sa feil kan man ta. Akk og ve. Tror jeg er litt sprakforvirret. Drommer spanske verb om natten, og det som verre er. Satser pa at spansken skal renne ut av meg som en foss om sann ca en ukes tid. Lykke til til meg.

Vi gar pa en veldig goy skole med mennesker fra alle verdens hjorner, for a si det sann. Altsa utenom asia og afrika, men de andre hjornene da. Jeg mener, her far du mennesker i alle aldre, og fra nesten alle verdensdeler. Stort bedre kan det vel ikke bli (sett bort i fra at Asia og Afrika ikke er representert, jeg ser jo den). Sann utenom skolelivet prover vi a bli sykt flinke a danse salsa. Det viser seg a vare vanskelig fordi ingen danser salsa i Chile. Sa da danser vi reggaton i stedet. Tror det ma vare et chilensk fenomen. Latino-chile-disko. Jeg tror ikke at noen andre i hele verden danser reggaton egentlig. Sann sosialantropolog-messig er det sikkert veldig interessant, men jeg er jo ikke sosialantropolog akkurat, sa jeg syns bare at det er goy, og litt spesielt kanskje.

Bare en uke igjen i Santiago for det barer sorover til Chillán og praksis...! Haper livet i Norge er fint og flott:)

3 kommentarer:

Torstein sa...

Reisebloggen er da ikke kjip. Den er jo veldig festlig!
Latino-chile-disko høres ut som den perfekte dansen. Dere kan jo eventuelt innføre salsa i Chile, hvis dere skulle få gløden.
Livet i Norge er forresten fint og flott og den norske Grand Prix-finalen er nylig unnagjort..

Lykke til med spansken!

rosedilla sa...

kjempe kjekt å hørra koss du har d, og så kjekt å hørra at du har det bra! :) Eg lese m iver og lyst, sjøl om d går litt tid mellom kvar gang du legge ut. D som betyr någe e at du har d bra og at du bare legge ut litt sånn inni mellom. ;) Det e jo stas. Her går det forresten veldig bra. Kjersti og Torine e ein tur i Stavanger (de har leseuga), og Elisabeth e og vekke. Så eg NYDE livet i ein stooor leilighet for meg sjøl! JEEEE! :)

Ha d fint vidare! Goe klem t goe du! ;)

Anonym sa...

Hei

Visste ikkje at du hadde blogg..:)
Hørres spennande ut med Chile. Måkosa deg masse der borte..
Må bare sei at du e jysla flinke til å skriva:)

Helsingar frå det klade nord
Stian O.